Ervaringen

Enkele reacties van clienten….

Erica weet heel veel van HSP en heeft me erg geholpen tijdens ons eerste telefoongesprek enkele jaren geleden. Veel van wat zij mij heeft verteld over HSP én de adviezen die ze me gaf voor mijn kinderen zijn een krachtige motor geweest voor het beter begrijpen van mijn eigen HSP-kinderen, van mijzelf en van mijn leerlingen in het (Speciaal) onderwijs. Het beter begrijpen en kunnen afstemmen op 20% van de bevolking die HSP is… Dankjewel Erica voor je inspiratie en kennis; het heeft mij een betere ouder en leerkracht gemaakt! Ik raad iedereen die met kinderen werkt aan zich te verdiepen in HSP én niet te schromen contact op te nemen met Erica! Keep up the good work<3

“In groep 4 had mijn dochter erg veel moeite met rekenen. Ze is een hoogsensitief meisje en had veel last van angsten en sliep erg slecht. Ik heb Erica benadert om Isa bijles te geven voor rekenen. Haar kennis  van en omgang met hoogsensitieve kinderen is heel erg prettig.

Mijn dochter voelt zich ontzettend op haar gemak. Ze straalt rust uit en geeft haar ruimte waar nodig is. Ze kijkt heel goed naar de behoefte op dat moment. Het gaat op een interactieve manier en een warme sfeer.De terugkoppeling naar mij als ouder is ook prettig en eerlijk.
Mijn dochter zit inmiddels in groep 7 en bezoekt Erica nog steeds wekelijks met veel plezier!” – K.W.

“Onze pasgeboren zoon was na een zware bevalling heel onrustig en kon moeilijk ontspannen. Erica heeft hem een aantal keren behandeld. De eerste keer dat Erica hem vast had werd hij gelijk rustig en zagen wij hem voor het eerst echt ontspannen.” –  Q.W.

“Na jaren spanning te ervaren en pijn in mijn schouders, nek en rug, voel ik na een behandeling van Erica alsof er een enorme last van mijn schouders is afgevallen. Nu een maand later ervaar ik dit effect nog steeds!
Erica creëert een warme,rustige en ontspannen sfeer!” – C.Z.

“Gek hoe jij het zo aanvoelt, fijn dat de positieve energie heeft geholpen.”

“Bedankt voor de heerlijke behandeling en je feedback. Het was de reis waard. Ga er mee aan de slag. Ik voel dat alles stroomt.”

“Ik voel me echt weer een stukje relaxter! Ik heb ’s avonds nog wel flinke buikpijn gehad.”

“Jouw inspiratie en talenten gaven de doorslag.”

“Wat fijn dat jij mijn kind echt hebt gezien.”

Graag hoor ik van jou of je kind terug hoe jullie het traject hebben gevonden. Dat kunnen opmerkingen, tips, en mooie gewaarwordingen zijn.

BLOG photo by Aaron Burden-1462642109801-4ac2971a3a51

Photo by Aaron Burden